Yrityksen historiaa

Lääkäriasema Ilo on perustettu tammikuussa 2000. Perustajana toimi hammaslääkäri Juha Kirjala, joka aloitti toiminnan ensiksi hammaslääkärin vastaanotolla ja lisäsi toimintaan hyvin pian myös lääkäripalvelut.

Alusta alkaen yritys on tuottanut sekä lääkärin vastaanotto- sekä työterveyshuollon palveluita ja näissä tarvittavia oheispalveluita kuten laborotoriotutkimuksia. Lisäksi erikoislääkäreiden palveluita on ollut saatavissa.

Vastaavana lääkärinä on toiminut yrityksen perustamisesta alkaen työterveyslääkäri Veikko Ahonen aina vuoteen 2011, jolloin yrityskaupan kautta omistajaksi ja vastaavaksi lääkäriksi tuli kirurgian- ja gastrokirurgian erikoislääkäri, TTL Juha Uusimäki.

Heinäkuussa 2012 lääkäriasema Ilo laajeni Vimpeliin, jolloin yrityskaupan myötä liitettiin Vimpelin Lääkärikeskus Oy Lääkäriasema Iloon.

Yrityksen perustoiminnot ovat pysyneet ennallaan ja tarkoituksena on laajentaa palvelutarjontaa mahdollisuuksien mukaisesti eri erikoisaloille. Maha-suolisto alueen tähystykset olemme jo liittäneet vahvaksi toiminnaksemme.